domingo, 19 de octubre de 2014

3.- "EL BOSC DELS SENTITS", Castell Vell


                                          
Hem anat a Llinars del Vallès, on hi ha  un castell  amb un bosc molt gran. Hem conegut un follet que viu allà, es diu Popi i estava molt trist perquè havia perdut els cinc sentits. Nosaltres l'hem ajudat a trobar-los i per fer-ho hem anat al camp a buscar herbes aromàtiques: romaní, maria lluïsa i farigola. Allà hem trobat els seus  ulls!
Les herbes aromàtiques fan molt bona olor i amb elles hem fet un farcellet per portar a casa. Per olorar-les hem fet servir el sentit de l'olfacte i hem recuperat el nas d'en Popi.
També hem trobat la seva boca però per poder-la recuperar hem hagut de tastar diferents aliments que eren dolços, salats, àcids i amargs.
Dos follets entremaliats ens han esperat al mig del bosc; tenien les mans d'en Popi però ens han dit que si les volíem havíem de posar les mans a dins d'unes capses i endevinar què hi havia.
Ja només ens falten les orelles, i ara què hem de fer? doncs... és molt important estar molt callats per poder escoltar i endevinar uns sons i sorolls que surten d'un altaveu.
Què bé! Ho hem aconseguit! Ja tenim tots els sentits d'en Popi: la vista, l'olfacte, el gust, el tacte i l'oïda.

Ens ha agradat molt anar a buscar els cinc sentits d'en Popi!
Moltes gràcies Santiago, Vanesa, Ana i Raquel per acompanyar-nos.  







2 comentarios:

Anónimo dijo...

Que bé poder veure les cares dels nostres nens i nenes passant-s'ho bé! Gràcies per les fotos! (les cares de la tornada no tenen preu, jajajajja).

Pares Mateu

Anónimo dijo...

Me encantan las fotosss!!!! :)
Raquel

Publicar un comentario